CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, 12 June 2011

MY NIZ @ LABUAN

2 weeks cuti sekolah... EQAH & ZIZIE Datang ke Labuan utk temankan My Princess Fiffy Amilia di rumah...

Study hard ya... Jgn lalai.. Penting utk masa depan korang bha...
BUAT ZIZIE... Remember apa yg suah kau buat.... Aunty harap kau dah insaf dan xkan ulangi kesalahan yang telah kau buat .. DONT DO THIS TO OTHER PEOPLE ESPECIALLY BAPA AND MAMA... AND YOUR UMI... utk masa sekarang aunty maafkan kau tapi next time.... Not Sure la dear... sendiri mau ingat.. ANYWAY IM WATCHING YOU!!!!

Eqa Next time klu mau dating2 ka apa ka.... Aunty x kisah But.......Pls take care of urself.... xmau lah sampai ada ...LOVE ........... (I HOPE U UNDERSTAND) Dear... U STILL YOUNG BABY...

Anyway ..if aunty ada marah2 kamu tu... jangan tah ambil hati.... Marah utk kebaikan dan peringatan kpd kamu berdua..

Thanks a Lot sbb sudi temankan Fiffy... seperti yg kamu tahu....Fiffy sangat happy dgn adanya kakak2 di sini.... dan utk sekarang ni dia pasti sedih.... sbb kakak2 sudah mau pulang...... Aunty pun sedih ni.... huaaaaaa..... sekolah lah kamu sini bhaaa.....hehehehehe

Take Care My Dear Next time datang lagi........

3 comments:

Eka Chu' said...

YES ! ndaa lg aku buat mcm thu . :))
pndh skolaa cna ?! HAHA ! aku mw tp ABAH n UMI suruh ka ? sorry sal kmrin , hihi ! :DD

Murney said...

haha... Pujuk lah Umi & abah Ko..
Last2 mau jua tu bha... hehe

Eka Chu' said...

ee aunty pjuk abah suh pjuk umi .